Feriat!

Posted on

Työviikot ne vaan hurahtelee nopsaan ja hupsista sitten tulikin tänne Fuengirolaan Feriaviikko. Ferioita juhlitaan viikon verran, ja juhla järjestetään fuengirolan suojelupyhimyksen, Virgen del Rosario Coronadan kunniaksi. Viikko pitää sisällään messuja, juhlakulkueita, iltajuhlia ja feria-alueella oleva suuri tivoli kaikenlaisineen vempaimineen ja mahaakaan ei ole unohdettu. Ruokaa on tllin kyllin tarjolla, juomasta puhumattakaan.

Mutta kannattaako pämpätä massu täyteen ja sitten tivolilaitteisiin pyörimään? Ehkä parempi ensin huristella pää sekaisin ja sitten käydä herkkukojujen kimppuun 🙂

Kulkueita en itse päässyt seuraamaan töiden takia, mutta muutamana iltana tuli oltua pääalaspäin erilaisissa laitteissa. Alkoihan tuo jo mahassa ja päässä tuntumaan. Ei näköjään kroppa kestä näin vanhimmiten huristella tivolissa kuten joskus nuorempana.

Ihanaa oli, kun espanjalaiset ja turistitkin olivat pukeutuneet juhlaan. Naisilla ja tytöillä oli hienot Flamencomekot. Niitä näkyi ja paljon. Monet äidit ja tyttäret olivat pukeutuneet samanlaisiin asuihin. Miehillä ei oikein näkynyt juhlaan kuuluvaa hattua, mutta pienet pojat oli puettu hienoihin kiiltäviin housuihin ja paitoihin. Lisäksi oli liivi sekä suloinen hattu.

image

 

Jaahas, nettiliittymä tökkii pahemman kerran. Ei anna nyt liittää enempää kuvia. No kokeilen toiste onnistuuko.

Ja nyt pakkaamaan hieman, lähtö lähestyy.. Yyh!

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 70 = 80