Poker

Posted on

Kuuma päivä. No ihan normaalia. Mutta tälle työkeikalle olisi voinut olla ihan hyvin pilvinen ja tuulinen päivä. Nimittäin kun kannat toisen harkkarin kanssa pokeripöytää lähes kilsan matkan paahtavassa auringonpaisteessa niin olihan homma!

Sain siis työkeikaksi hakea pokeripöydän eräästä paikasta ja tuoda sen hotellille. Otin Miian mukaan. Mietittiin kuinkahan iso pöytä mahtaa olla? Kun pääsimme paikalle, niin silmät pyöreinä tuijotimme laatikkoa. Ei ole todellista. Se oli jotain 2 metriä pitkä. Huh ja hei!

Pöytä oli pakko poistaa laatikosta. Sai helpommin kannettua. Ensin piti roudata pöytä toisesta kerroksesta alas. Tiukat mutkat ja oli ahdasta. Hissiin sitä ei edes uskaltanut ajatellakaan.

Oli ihmisten ilmeet kyllä näkemisen arvoiset. Kaksi naista kantaa pokeripöytää. Pitkin katuja. Aurinko porotti. Hiki valui. Piti pysähdellä vähän väliä huilaamaan.

Mutta perille se saatiin. Totta kai. Kyllä meillä hommat hoituu ??

Melkein perillä eräs espanjalainen nainen ihmetteli kovasti touhuamme. Sen tajusin puheesta, että kummasteli miksi miehet eivät ole kantamassa. Tuhahdin minäkin siihen vähättelevästi, että hombres.. !

image

Tämmöinen tapaus. Olisko pitänyt pistää pelit pystyyn kadulle ?! 🙂

 

 

 

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 3 =